fbpx

27. Mijn 2022 plan naar 500k

27. Mijn 2022 plan naar 500k

De afgelopen maanden heb ik veel gespeeld met allerlei ideeën. Wat wil ik creëren volgend jaar. Welke trajecten word ik nog steeds heel blij van en leveren mega resultaten op voor mijn klanten en waar wil ik mee stoppen. En wat wil ik voor mijn leven creëren?  Wat zijn de verlangens die ik heb en hoe kan mijn business daar het voertuig voor zijn? Mijn financiële doel is 500k omzet en dat voelt nog als een stretch, dus of het gaat lukken? Dat weten we volgend jaar. Of het handig is om dit dan openbaar te delen? Geen idee, wat ik belangrijker vind is dat het jou ook gaat inspireren om alles uit 2022 te gaan halen!

Of luister op je favoriete speler:

Delen:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services