fbpx

F.A.M.E.

Business Programma

F.A.M.E.®

Het Business, Marketing & Mindset Programma voor ondernemers die van 5 cijfers naar 6 cijfers willen groeien.

Creëer een concessie-vrij leven
en business waarin je teringveel fun hebt terwijl je van betekenis mag zijn voor anderen.

Startdatum: 26 september 2022

VRAAG EEN GESPREK AAN

Het eindeloze hamsterwiel…

Wat ik veel zie bij de ondernemers die bij mij komen is dat ze enorm stoeien met hun bedrijf. Ze draaien al omzet, maar eigenlijk hebben ze niet het bedrijf gebouwd wat ze écht zouden willen. Een bedrijf wat op alle fronten voldoet aan het ideale plaatje wat ze voor ogen hadden toen ze ooit begonnen als ondernemer

Jij voelt vast aan alles dat je er nog niet uithaalt wat erin zit.

Het kan zijn dat je heel hard werkt en totaal geen tijd meer hebt voor alle andere leuke dingen in het leven. Maar het kan ook zijn dat je niet goed durft te groeien omdat je keuzes moeten maken die spannend zijn en van je vragen om leiderschap te tonen.

Helemaal als je alleen maar heel druk bent met de klanten die je wel hebt waardoor je helemaal geen tijd hebt om aan je marketing en sales te werken. En dat hamsterwiel draait maar door…. want je durft geen klanten los te laten, maar ook niet je prijzen te verhogen…

En misschien dat je als je zelfs overspoelt voelt met alle taken op je bordje en je daarvan niks kunt uitbesteden omdat er geen cashflow is,

Hierdoor lijk je te zijn beland in een eindeloos hamsterwiel. Te weinig klanten, slechte kwaliteit klanten of klanten die te weinig betalen.

Of wel genoeg klanten maar geen mogelijkheden zien om door te kunnen groeien? Hoe is het in hemelsnaam mogelijk om die tonnen per jaar te bereiken?

En af en toe komt dat stemmetje om de hoek kijken… wat nou als ik uitval… wat nou als ik een maand niet kan werken? Hoe ga ik dan voor de kinderen zorgen? Hoe ga ik dan het huis betalen….  …. maar niet te lang over nadenken denk je dan…. 🙈

Maar dit heeft wél effect op je, dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Het ‘niet weten’ en de onzekerheid zijn killing….

Weet dat dit écht anders kan!

Het is niet nodig om je een slaaf in je eigen bedrijf te voelen.

Je kunt rust creëren door het versimpelen van je business en de plafonds in jezelf en je mindset te doorbreken.

Als jij weet en voelt dat het anders moet kunnen dan en je weet waar je naartoe wilt groeien dan zit je op de juiste plek!

“Never overlook the power of simplicity” – Robin S. Sharma

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je een business hebt waarin je onwijs veel impact maakt op je fans en klanten voor het leven krijgt terwijl je zelf ook jouw meest ultieme leven leidt?

Jij wil werken met klanten die gecommitteerd zijn aan hun groei en graag voor de lange termijn met je willen samenwerken.

Omdat je écht connectie met mensen maakt en ze zo fan van je worden dat ze jouw klant willen worden nog voordat je om de verkoop hebt gevraagd.

Dat is wat fijne en liefdevolle strategie doet. Je hoeft niet langer te verkopen, maar het verkoopt zichzelf.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je een fijne cashflow hebt waardoor je gemakkelijker dingen kunt uitbesteden die niet in jouw ‘zone of genius’ liggen. Dat je gewoon met gemak een buffer van 3 maanden kunt opbouwen zodat geldstress niet aan de orde is en je vanuit overvloed kunt ondernemen?

Dat je zelf kunt bepalen wat je wilt doen elke dag, met wie je dat doet en wanneer je dat doen. Dat je gaat staan voor JOUW standaarden en je juist daardoor fijne relaties krijgt met de mensen om je heen hebt en écht impact gaat maken! 

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als mentor aan je zijde hebt?

Geen losse informatie meer, geen online trainingen zonder begeleiding meer, maar échte transformatie zodat jij de versnelling gaat krijgen in je bedrijf en je focus komt te liggen op het realiseren van jouw ideale leven.

Weet dat dit mogelijk is.

Keer op keer zie ik de transformaties bij mijn klanten ontstaan. Op het moment dat ze echt gaan kiezen voor zichzelf en wat zij willen betekenen hier op aarde. Dat ze hun zielsmissies gaan leven en de energie shift ontstaat. En dat ze de skills leren en het leiderschap pakken om een ultieme business te bouwen, simpelweg omdat het zo ontzettend goed vervullend voelt!

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it.

Because what the world needs is people who have come alive.”

Hi! Ik ben Kirsten Boersma en ondernemer sinds 2005.

Ik sta voor:

Liefdevolle marketing & sales
Duurzame businessgroei
Concessie-vrij leven
Krachtige groei mindset

Ik heb in middels 100+ ondernemers geholpen in mijn F.A.M.E.® trajecten.

En ben daarnaast muzikant bij Mercy John

De wereld heeft impact makers nodig die opstaan en 100% hun purpose gaan leven om zo anderen te inspireren en te bewegen op hun pad naar een wereld in verbinding met elkaar.

Ik wil dat ondernemers vanuit liefde gaan ondernemen. Dat ze zichzelf groots durven weg te zetten. Voorbij de onzekerheid. Voorbij de twijfel.

Dat ze een leven creëren waar ze trots op zijn en vervulling geeft op alle vlakken.

Dat is precies waarom ik mijn F.A.M.E.® Methode ontwikkeld heb.

F.A.M.E.®

Hét Business, Marketing & Mindset Programma voor ondernemers die van 5 naar 6 cijfers per jaar willen groeien, waarvan minstens 50% winst, meer dan €3000 netto salaris willen kunnen uitbetalen terwijl ze teringveel fun hebben en van betekenis zijn voor anderen

Geen concessies meer, maar groei op alle vlakken.

F.A.M.E.® staat voor:

Financiële vrijheid = Aantrekkingskracht + Mindset + Essentie

Aantrekkingskracht
Magnetiserende aantrekkingskracht is wat je als ondernemer nodig hebt om altijd in business te zijn. Het creëert een stroom van klanten die 100% bij je passen en waarmee je vol trots mee mag samenwerken en jouw magic op mag loslaten.

Mindset
Enkel de ondernemers die geloven dat ze groots kunnen zijn bereiken de doelen die ze willen bereiken. Mindset is key voor groei. En het mooie is, je mindset is trainbaar.

Essentie
Vanuit pure essentie kun je duurzame groei bereiken. Dit is zo belangrijk voor ‘wisdompreneurs’. Door alignment met je diepste zielsmissie kun je hier op aarde de grootsheid ervaren en bereiken die altijd al voor jou bestemd was.

Door deze 3 elementen te combineren wordt een verdubbeling van omzet en winst het logische gevolg en creëer je de ultieme financiële vrijheid om een vervullend leven voor jezelf en anderen te bouwen.


Ik kom graag met je in gesprek om te kijken óf en hoe ik je hierbij kan helpen net als de 100+ ondernemers die je zijn voorgegaan in F.A.M.E.®

VRAAG EEN GESPREK AAN

Hoe ziet het programma eruit?

In 12 weken gaan we het fundament leggen voor jouw future-proof bedrijf. En dat is het bedrijf en jouw leven wat JIJ voor ogen hebt.

Dus misschien is opschalen niet jouw wens, maar wil je wel meer winst behouden en jezelf meer salaris kunnen uitbetalen.

We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw ultieme leven vorm te kunnen geven.

Dit is geen one-size-fits-all programma. Je wordt 1:1 geholpen ook al zitten we in een groep.

F.A.M.E.® bestaat uit:

The Backstage
Het online trainingsgedeelte met een bibliotheek van praktische frameworks, oefeningen en nog veel meer.

The Mastermind
Een toffe live dag waarin we een verdieping gaan doen. Dit boordevol fun, lekker eten en fijn gezelschap.

The Producer aka Kirsten 🙂
Zie mij als de producer van jouw album. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen.

We trappen het traject af met een 1:1 onboarding call van 25 minuten.

Er is elke week een groepcoachingcall van 1 uur.

The Greenroom
Een community met de ondernemers in F.A.M.E.® om te kunnen connecten, elkaar te ondersteunen en inspiratie op te doen.

De kern van het F.A.M.E.® Programma bestaat uit 6 modules:

1. Alignment
Als je niet in alignment bent met wat je aan het neerzetten bent zal alles om je heen langzaam afbrokkelen. Je energie, je wilskracht, je levensgeluk en je verbinding met de wereld om je heen. Je merkt het aan de kleine dingen, zoals geen inspiratie hebben voor je marketing. Of minder zin hebben om te werken. Iets minder positief in het leven te staan ook naar je naasten. Misschien begint het zelfs tegen te staan om je klanten te helpen. En bovenal zul je het gaan merken in de uitblijvende of afnemende winst.

Dus eerst starten met in alignment komen!

2. Positionering
Het meest belangrijke onderdeel van je business is helderheid krijgen over wie je wilt bedienen maar bovenal ook hoe je die ideale klanten kunt bereiken. Je gaat aan de slag met het finetunen en super helder krijgen van je ideale klant en jouw X-factor.

3. Aanbod
Hoe zorg je voor een aanbod wat op alle vlakken klopt? Zodat klanten de best mogelijke oplossing krijgen terwijl jij het beste van jezelf kunt geven. Met als logisch bijgevolg dat jij gaat verdienen wat je altijd al wilde.

4. Liefdevolle marketing
Nooit meer saaie content! Jouw boodschappen mogen diep gaan resoneren met de juiste mensen. Zodat jij die vuurtoren wordt waar ze op een natuurlijke manier naartoe komen stromen.

5. Sales
Krijg verbinding met jouw potentiële klanten op een manier die puur voelt en tegelijkertijd heel zelfverzekerd. Waardoor je met gemak meer gaat verkopen en betere prijzen kunt vragen.

6. Klantsucces
Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten voelen dat ze binnen no-time al resultaten halen? Klantsucces zorgt voor langere samenwerkingen en krachtige testimonials om een duurzame business te bouwen.

EXTRA BONUS MODULES

1. Team bouwen
2. Grip op financiën
3. E-mailmarketing

BONUSSEN

Start meteen na inschrijving al. Je krijgt direct toegang tot mijn MindShift®: Geld Mindset Training en Journal Magic.
Creëer meer overvloed en een ultiem leven!

Mastermind sfeerimpressie

Wat je krijgt:

Online training - In eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepcoaching

Werkboeken en opdrachten voor dagelijks succes

Privé community voor dagelijkse support

Live Mastermind dag

Max. 8 ondernemers voor persoonlijke support

Voor wie is dit NIET:

Als je graag wilt dat ik klopjes op je schouder geef in plaats van goede feedback dan ben ik niet de juiste persoon voor je.

Ik werk niet met ondernemers die overal excuses voor hebben.

Ik werk niet met ondernemers die niet uitgedaagd willen worden.

Ik werk niet met ondernemers die van drama houden, dit graag uiten en dit elke dag met veel ogenschijnlijk veel kiespijn blijven trainen.

Ik werk niet met ondernemers die graag afleiding zoeken en gaan knutselen in Canva in plaats van het échte werk te doen en de verbinding en intimiteit in hun marketing en sales op te zoeken en zichzelf te trainen beter te worden in communiceren.

Ik werk niet met ondernemers die enkel wat geautomatiseerde marketing willen laten lopen om passief wat te verdienen zonder dat ze vol overgave het allerbeste voor hun klanten en zichzelf gunnen.

 

Voor wie is dit WEL!

Ondernemers die een sterk genoeg ego hebben om te willen presteren, maar dat dit ego niet zo groot is dat ze alleen maar zeggen: “Dat weet ik al.”.

Ik werk graag met ondernemers die persoonlijke ontwikkeling dusdanig belangrijk vinden dat ze daar op dagelijkse basis mee bezig zijn.

Ik werk graag met ondernemers die al een vorm van succes hebben en daadwerkelijk resulaten bereiken met hun klanten, maar voelen dat ze nog maar op 20% van hun potentieel zitten.

Ik werk graag met helpers van mensen zoals coaches, trainers, consultants, lichtwerkers, healers of wat voor naam dan ook jij jezelf maar wilt geven voor het fantastische transformatieve werk wat je doet. Je bent een ondernemer in de prachtige wijsheid-economie.

Ik werk met ondernemers die grote doelen stellen en van 5 naar 6 cijfers omzet per jaar willen groeien of van lage 6 naar hoge 6 cijfers omzet per jaar. Waarvan minstens 70% winst is. Door een simpel businessmodel met weinig teamleden en gedoe te bouwen. Minstens €3000 netto salaris willen terwijl ze teringveel fun hebben en van betekenis zijn voor anderen. Geen concessies meer, maar groei op alle vlakken.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?
Wacht dan niet langer!

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met mijn F.A.M.E.® Methode kan helpen.

VRAAG EEN GESPREK AAN

Ben je er al uit en weet je al dat dit is wat je nodig hebt? Stuur me dan een e-mail op kirsten@kirstenboersma.nl dan gaan we meteen je inschrijving in orde maken.

De investering in dit persoonlijke mentorshiptraject is: €5000 excl btw
(of 3 termijnen van €1750 excl btw)

Wat klanten over F.A.M.E.® zeggen:

Wil jij weten of F.A.M.E.® voor jouw business de juiste stap is? 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en F.A.M.E.® jouw bedrijf in 12 weken een boost kan geven.

VRAAG EEN GESPREK AAN

Ben je er al uit en weet je al dat dit is wat je nodig hebt? Stuur me dan een e-mail op kirsten@kirstenboersma.nl dan gaan we meteen je inschrijving in orde maken.

De investering in dit persoonlijke mentorshiptraject is: €5000 excl btw
(of 3 termijnen van €1750 excl btw)

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

alles in handen om concessie-vrije business en leven te hebben waarin je teringveel fun hebt terwijl je van betekenis mag zijn.

Een boost van 5 cijfers naar 6 cijfers per jaar.

je grootste bottlenecks getackeld die jouw groei tegenhielden.

Meer winst op alle vlakken in je leven.

Een salaris van meer dan €3000 netto.

Yolanda Kuin - Financieel Business Coach

“Ik zat nog niet zo lang in Kirsten’s bubbel, maar het gaf direct een goed en vertrouwd gevoel en zonder twijfel ben ik in F.A.M.E.® ingestapt. Ik dacht Als Kirsten haar marketingstrategie mij dit vertrouwde gevoel geeft, dan leer ik dit graag van haar.

Het heeft me ontzettend veel gebracht. Het is een hele andere kijk op marketing dan die ik normaliter langs zien komen. In het begin ging ik met mijn programma aan de slag op een manier hoe ik dat bij andere businesscoaches zag. Gaandeweg kom je steeds dichter bij jezelf, wat wil ik nu echt? En zo leidt het proces je tot jouw eigen unieke programma, geen kopie van een ander.

Door de manier hoe het is opgezet (met tools zoals slack/zoom voor persoonlijke coaching) lijkt het of je continu in contact staat met Kirsten en de groep. Je staat niet alleen, maar bouwt samen aan je droom.

Ik heb heel veel nieuwe contacten gelegd met waardevolle mensen, die mij zeker weer verder kunnen helpen met het bouwen van een mooie business. Daarnaast krijg ik nu terug dat ik vertrouwen uitstraal met de content die ik deel. Dit vind ik zeer waardevol, want ik heb er een hekel aan om als een commercieel persoon over te komen.

F.A.M.E.® heeft voor mij echt de transformatie van boekhouder naar coach mogelijk gemaakt en van niet zichtbaar naar dagelijks zichtbaar op Social Media. Ik was voorheen sporadisch te zien op SM, maar nu is dat 100% anders. De reacties zijn super leuk en mensen beginnen me anders te benaderen. Ik bouw aan een mooi stevig fundament waar ik verder op kan bouwen.

Daarnaast krijgt mijn eigen persoonlijke ontwikkeling een boost. Ik leer zoveel meer dan alleen marketing. Door de waan van de dag (kinderen/bedrijf) is dit stil blijven staan, nu voel ik dat alles begint te stromen. Dit heeft een positieve weerslag op mijn omgeving, ik begin anders in het leven te staan.

Ik zou F.A.M.E.® zeker aanraden aan andere kennisondernemers, sterker nog dat heb ik ook al gedaan ;-). De versnelling die het je geeft om van een idee, een echt programma te bouwen is enorm. En tegelijkertijd bouw je direct fans op. Je zet stappen die je anders niet zelf had kunnen bedenken of niet had durven zetten.

Voor mij heeft de term “Marketing vanuit liefde” nu echt betekenis gekregen. Ik begreep deze hele zin niet toen ik aan F.A.M.E.® begon. Nu begrijp ik waar het voor staat en heb bewondering voor hoe Kirsten in het leven staat. Dit is waarschijnlijk iets waar ik zelf al lang naar op zoek was, maar wat nog niet op mijn pad was gekomen…”

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services