fbpx

F.A.M.E.® Business Marketing & Mindset Programma

F.A.M.E.®

Het Business, Marketing & Mindset Programma voor coaches, trainers of consultants die willen opschalen en versimpelen om zo met gemak 6 cijfers per jaar in omzet te kunnen draaien.

Creëer een concessie-vrij leven en business waarin je teringveel fun hebt terwijl je van betekenis mag zijn voor anderen.

Startdatum: n.t.b.

Het eindeloze hamsterwiel…

Wat ik veel zie bij de ondernemers die bij mij komen is dat ze enorm stoeien met hun bedrijf. Ze al gevestigd en draaien al omzet en bereiken mooie resultaten met klanten, maar eigenlijk hebben ze niet het bedrijf gebouwd wat ze écht zouden willen. Een bedrijf wat op alle fronten voldoet aan het ideale plaatje wat ze voor ogen hadden toen ze ooit begonnen als ondernemer. Ze doen stiekem nog best veel consessies.

Jij voelt vast aan alles dat je er nog niet uithaalt wat erin zit.

Het kan zijn dat je heel hard werkt en totaal geen tijd meer hebt voor alle andere leuke dingen in het leven. Maar het kan ook zijn dat je niet goed durft te groeien omdat je keuzes moeten maken die spannend zijn en van je vragen om leiderschap te tonen.

Helemaal als je alleen maar heel druk bent met de klanten die je wel hebt waardoor je helemaal geen tijd hebt om aan je marketing en sales te werken. En dat hamsterwiel draait maar door…. want je durft geen klanten los te laten of je prijzen te verhogen of zelfs helemaal te gaan voor een nieuw businessmodel.

En misschien dat je als je zelfs overspoelt voelt met alle taken op je bordje en je daarvan niks kunt uitbesteden omdat er niet genoeg cashflow is,

Hierdoor lijk je te zijn beland in een eindeloos hamsterwiel. Te weinig klanten, slechte kwaliteit klanten of klanten die te weinig betalen.

Of wel genoeg klanten maar geen mogelijkheden zien om door te kunnen groeien? Bijvoorbeeld om uit dat uurtje-factuurtje model te komen. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk om die tonnen per jaar te bereiken?

En af en toe komt dat stemmetje om de hoek kijken… wat nou als ik uitval… wat nou als ik een maand niet kan werken? Hoe ga ik dan voor de kinderen zorgen? Hoe ga ik dan het huis betalen….  …. maar niet te lang over nadenken denk je dan…. 🙈

Maar dit heeft wél effect op je, dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Het ‘niet weten’ en de onzekerheid zijn killing en het hebben van geen helderheid is waar de grootste struggle vandaan komt….

Weet dat dit écht anders kan!

Je kunt rust creëren door het versimpelen van je business en de plafonds in jezelf en je mindset te doorbreken.

Als jij weet en voelt dat het anders moet kunnen dan zit je op de juiste plek!

“Never overlook the power of simplicity” – Robin S. Sharma

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je een business hebt waarin je onwijs veel impact maakt en klanten voor het leven krijgt terwijl je zelf ook gewoon een goed leven leidt?

Jij wil werken met klanten die gecommitteerd zijn aan hun groei en graag voor de lange termijn met je willen samenwerken.

Omdat je écht connectie met mensen maakt en ze zo fan van je worden dat ze jouw klant willen worden nog voordat je om de verkoop hebt gevraagd.

Dat is wat fijne en liefdevolle duurzame businessstrategie doet. Je hoeft niet langer te verkopen, maar het verkoopt zichzelf.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je een goede cashflow hebt waardoor je gemakkelijker dingen kunt uitbesteden die niet in jouw ‘zone of genius’ liggen. Dat je gewoon met gemak een buffer kunt opbouwen zodat geldstress niet aan de orde is en je vanuit overvloed kunt ondernemen?

Dat je elke dag zelf kunt bepalen wat je wilt doen, met wie je dat doet en wanneer je dat wilt doen. Dat je gaat staan voor JOUW standaarden en je juist daardoor fijne relaties krijgt met de mensen om je heen hebt en écht impact gaat maken!

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als mentor en coach aan je zijde hebt?

Geen losse informatie meer, geen online trainingen zonder begeleiding meer, maar échte transformatie zodat jij de versnelling gaat krijgen in je bedrijf en je focus komt te liggen op het realiseren van jouw ideale leven.

Weet dat dit mogelijk is.

Keer op keer zie ik de transformaties bij mijn klanten ontstaan. Op het moment dat ze echt gaan kiezen voor zichzelf en wat zij willen betekenen hier op aarde. Dat ze hun zielsmissies gaan leven en de energie shift ontstaat. En dat ze de skills leren en het leiderschap pakken om een ultieme business te bouwen, simpelweg omdat het zo ontzettend vervullend voelt!

Jij mag hiervoor kiezen en jezelf permissie geven deze stap te maken.

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it.
Because what the world needs is people who have come alive.”

Hi! Ik ben Kirsten Boersma en ondernemer sinds 2005.

Ik sta voor:
Liefdevolle marketing & sales
Duurzame businessgroei
Concessie-vrij leven
Krachtige groei mindset

En ben daarnaast muzikant bij Mercy John.

Ik combineer mijn kennis en wijsheid uit dat ik meerdere bedrijven heb gehad, als online marketeer heb gewerkt en al jaren ondernemers diepgaand coach op mindset en energie transformatie.

De wereld heeft impact makers nodig die opstaan en 100% hun purpose gaan leven om zo anderen te inspireren en te bewegen op hun pad naar een wereld in verbinding met elkaar. Ik wil dat ondernemers vanuit liefde gaan ondernemen. Dat ze zichzelf groots durven weg te zetten. Voorbij de onzekerheid. Voorbij de twijfel. Dat ze een leven creëren waar ze trots op zijn en vervulling geeft op alle vlakken. Op naar innerlijke en uiterlijke vrijheid.

Dat is precies waarom ik mijn F.A.M.E.® Methode ontwikkeld heb. En inmiddels heb ik daarmee 150+ ondernemers geholpen in mijn F.A.M.E.® programma.

F.A.M.E.®

F.A.M.E.® Hét Business, Marketing & Mindset Programma voor ondernemers die van 5 naar 6 cijfers per jaar willen groeien, waarvan minstens 50% winst, meer dan €3000 netto salaris willen kunnen uitbetalen terwijl ze teringveel fun hebben en van betekenis zijn voor anderen.

Geen concessies meer, maar groei op alle vlakken.

F.A.M.E.® staat voor:

Financiële vrijheid = Aantrekkingskracht + Mindset + Essentie

Aantrekkingskracht
Magnetiserende aantrekkingskracht is wat je als ondernemer nodig hebt om altijd in business te zijn. Het creëert een stroom van klanten die 100% bij je passen en waarmee je vol trots mee mag samenwerken en jouw magic op mag loslaten.

Mindset
Enkel de ondernemers die geloven dat ze groots kunnen zijn bereiken de doelen die ze willen bereiken. Mindset is key voor groei. En het mooie is, je mindset is trainbaar.

Essentie
Vanuit pure essentie kun je duurzame groei bereiken. Dit is zo belangrijk voor ondernemers in de ‘wijsheid-economie’. Door alignment met je diepste zielsmissie kun je hier op aarde de grootsheid ervaren en bereiken die altijd al voor jou bestemd was.

Door deze 3 elementen te combineren wordt een verdubbeling van omzet en winst het logische gevolg en creëer je de ultieme (financiële) vrijheid om een vervullend leven voor jezelf en anderen te bouwen.

Ik kom graag met je in gesprek om te kijken óf en hoe ik je hierbij kan helpen net als de 150+ ondernemers die je zijn voorgegaan in F.A.M.E.®

Hoe ziet het programma eruit?

In 12 weken gaan we het fundament leggen voor jouw future-proof bedrijf. En dat is het bedrijf en het leven wat JIJ voor ogen hebt.

Dus misschien is opschalen niet jouw wens, maar wil je wel meer winst behouden en jezelf meer salaris kunnen uitbetalen.

We kijken samen naar wat jij nodig hebt om dit vorm te kunnen geven op een manier die past bij jouw essentie.

Dit is geen one-size-fits-all programma. Je wordt persoonlijk geholpen ook al zitten we in een groep.

F.A.M.E.® bestaat uit:

The Backstage
Het online trainingsgedeelte met een bibliotheek van praktische frameworks, oefeningen en nog veel meer.

F.A.M.E.® Live
Een toffe live dag waarin we een verdieping gaan doen. Dit boordevol fun, lekker eten en fijn gezelschap.

The Greenroom
Een community met de ondernemers in F.A.M.E.® om te kunnen connecten, elkaar te ondersteunen en inspiratie op te doen en je vragen te stellen.

The Producer aka Kirsten 🙂
Zie mij als de producer van jouw album. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en als coach het beste in je naar boven halen.

We trappen het traject af met een 1:1 onboarding call van 25 minuten.

Er is elke week een groepcoachingcall van 1 uur.

En er is een mogelijkheid om te upgraden naar VIP om 3x een 1:1 call van 45 min. te krijgen.

De kern van het F.A.M.E.® Programma bestaat uit 6 modules:

1. Alignment
Als je niet in alignment bent met wat je aan het neerzetten bent zal alles om je heen langzaam afbrokkelen. Je energie, je wilskracht, je levensgeluk en je verbinding met de wereld om je heen. Je merkt het aan de kleine dingen, zoals geen inspiratie hebben voor je marketing. Of minder zin hebben om te werken. Iets minder positief in het leven te staan ook naar je naasten. Misschien begint het zelfs tegen te staan om je klanten te helpen. En bovenal zul je het gaan merken in de uitblijvende of afnemende winst.

Dus eerst starten met in alignment komen!

2. Positionering
Het meest belangrijke onderdeel van je business is helderheid krijgen over wie je wilt bedienen maar bovenal ook hoe je die ideale klanten kunt bereiken. Je gaat aan de slag met het finetunen en super helder krijgen van je ideale klant en jouw X-factor.

3. Aanbod
Hoe zorg je voor een aanbod wat op alle vlakken klopt? Zodat klanten de best mogelijke oplossing krijgen terwijl jij het beste van jezelf kunt geven. Met als logisch bijgevolg dat jij gaat verdienen wat je altijd al wilde.

4. Liefdevolle marketing
Nooit meer saaie content! Jouw boodschappen mogen diep gaan resoneren met de juiste mensen. Zodat jij die vuurtoren wordt waar ze op een natuurlijke manier naartoe komen stromen.

5. Sales
Krijg verbinding met jouw potentiële klanten op een manier die puur voelt en tegelijkertijd heel zelfverzekerd. Waardoor je met gemak meer gaat verkopen en betere prijzen kunt vragen.

6. Klantsucces
Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten voelen dat ze binnen no-time al resultaten halen? Klantsucces zorgt voor langere samenwerkingen en krachtige testimonials om een duurzame business te bouwen.

EXTRA BONUS MODULES

1. Team bouwen
2. Grip op financiën
3. E-mailmarketing

BONUSSEN

Start meteen na inschrijving al. Je krijgt direct toegang tot mijn MindShift®: Geld Mindset Training t.w.v. €495 en Journal Magic t.w.v. €395.

Creëer meer overvloed en een ultiem leven!

Live dag sfeerimpressie

Wat je krijgt

Online training - In eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepcoaching

Werkboeken en opdrachten voor dagelijks succes

Privé community voor dagelijkse support

Live verdiepingsdag

Max. 8 ondernemers voor persoonlijke support

Voor wie is dit NIET:

Als je graag wilt dat ik klopjes op je schouder geef in plaats van goede feedback dan ben ik niet de juiste persoon voor je.

Ik werk niet met ondernemers die overal excuses voor hebben.

Ik werk niet met ondernemers die niet uitgedaagd willen worden.

Ik werk niet met ondernemers die van drama houden, dit graag uiten en dit elke dag met veel ogenschijnlijk veel kiespijn blijven trainen.

Ik werk niet met ondernemers die graag afleiding zoeken en gaan knutselen in Canva in plaats van het échte werk te doen en de verbinding en intimiteit in hun marketing en sales op te zoeken en zichzelf te trainen beter te worden in communiceren.

Ik werk niet met ondernemers die enkel wat geautomatiseerde marketing willen laten lopen om passief wat te verdienen zonder dat ze vol overgave het allerbeste voor hun klanten en zichzelf gunnen.

Voor wie is dit WEL!

Ondernemers die een sterk genoeg ego hebben om te willen presteren, maar dat dit ego niet zo groot is dat ze alleen maar zeggen: “Dat weet ik al.”.

Ik werk graag met ondernemers die persoonlijke ontwikkeling dusdanig belangrijk vinden dat ze daar op dagelijkse basis mee bezig zijn.

Ik werk graag met ondernemers die al een vorm van succes hebben en daadwerkelijk resulaten bereiken met hun klanten, maar voelen dat ze nog maar op 20% van hun potentieel zitten.

Ik werk graag met helpers van mensen zoals coaches, trainers, consultants, lichtwerkers, healers of wat voor naam dan ook jij jezelf maar wilt geven voor het fantastische transformatieve werk wat je doet. Je bent een ondernemer in de prachtige wijsheid-economie.

Ik werk met ondernemers die grote doelen stellen en van 5 naar 6 cijfers omzet per jaar willen groeien of van lage 6 naar hoge 6 cijfers omzet per jaar. Waarvan minstens 50% winst is. Door een simpel businessmodel met weinig teamleden en gedoe te bouwen. Minstens €3000 netto salaris willen terwijl ze teringveel fun hebben en van betekenis zijn voor anderen. Geen concessies meer, maar groei op alle vlakken.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is? Wacht dan niet langer!

Ik kom graag met je in gesprek om te kijken óf en hoe ik je in mijn F.A.M.E.® Programma kan helpen.

En als je helemaal geen gesprek meer nodig hebt en al weet dat je hier klaar voor bent en dat dit exact is wat je nodig hebt schrijf je dan direct in door een e-mail te sturen naar kirsten@kirstenboersma.nl

F.A.M.E® Programma

5000 exclusief btw
 • 12 weken
 • The Backstage: Online training
 • The Mastermind: Live dag
 • The Greenroom: Community
 • The Producer: Wekelijkse groepcall
 • The Bonus: MindShift® + Journal Magic
Mogelijkheid tot 2 termijnen van €2750. Neem contact op via kirsten@kirstenboersma.nl

VIP Upgrade

6000 exclusief btw
 • Alles uit F.A.M.E.® plus:
 • 3x 1:1 call van 45 minuten

Mogelijkheid tot 2 termijnen van €3250. Neem contact op via kirsten@kirstenboersma.nl

Wat klanten over F.A.M.E.® zeggen:

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is? Wacht dan niet langer!

Ik kom graag met je in gesprek om te kijken óf en hoe ik je in mijn F.A.M.E.® Programma kan helpen.

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
 • wordpres_gdpr_allow_service
 • wordpress-gdpr-cookies-allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services