fbpx

Liefdevol Trots Verkopen Live 2-daagse

Kirsten Boersma

Liefdevol Trots Verkopen Experience
6 & 7 april 2022

Voor ondernemers die meer liefde en fun willen ervaren in hun business terwijl ze mega impact maken op hun klanten en goed (of nog meer gaan) verdienen.

Deze 2 daagse staat volledig in het teken van Liefdevol Trots Verkopen. Wat maakt nu dat iemand klant bij je wil worden en hoe kun je vanuit verbinding met gemak een aanbod van €5000 of meer verkopen?

Er zijn zoveel lieve mooie ondernemers, zowel die ik persoonlijk ken als die ik online ontmoet, die mensen écht  kunnen helpen. Ondernemers die bouwen aan een nieuwe wereld waar een diepe verbinding met onze natuur de vrijheid krijgt om weer vol tot leven te komen.

Ondernemers die zo ontzettend goed zijn om mensen weer te laten verbinden met zichzelf.

Ondernemers die relaties tussen mensen weer helpen vernieuwen en verbeteren.

Ondernemers die anderen helpen om veel meer fysieke, mentale of emotionele gezondheid te ervaren.

Ondernemers die andere ondernemers helpen met hun business.

Ondernemers die helpen om je intuïtie weer feilloos te horen.

Al die mooie ondernemers zijn supergoed in wat ze doen en de resultaten die ze behalen.

Maar toch bereiken ze niet de doelen die ze willen en de omzetten om het leven te leven wat ze willen. 

En ondertussen zien ze wel allerlei andere ondernemers succesvol zijn terwijl ze weten dat ze betere skills in huis hebben.

Hoe goed je ook bent in jouw zone of genius, je hebt jezelf ook te ontwikkelen in je marketing en salesskills.

Je wordt namelijk in eerste instantie betaalt voor je communicatie en niet je competentie.

Zodra je je communicatie skills ontwikkelt en je meer leiderschap gaat nemen over je bedrijf, je klanten en onder welke voorwaarden jij daadwerkelijk jouw leven en bedrijf wilt inrichten zul je merken dat het ineens veel makkelijker wordt.

Ik had zelf nooit gedacht dat het leren van goede skills op deze gebieden zoveel voor mij zou brengen. Ik heb denk ik de eerste 13 jaren van mijn ondernemerschap geen enkele keer echt sales hoeven doen. Ik vond het wel comfortabel dat klanten naar mij kwamen. Maar het waren ook de jaren dat ik nooit de grens doorbrak van een ton omzet.

Ik weet zeker dat als ik deze skills eerder had geleerd ik veel sneller zou zijn gegroeid.

Inmiddels hebben die skills mij meer dan een half miljoen omzet opgeleverd en brengt het vele klanten binnen no-time een recordomzet op.

Eén van de grootste redenen voor mij om de LTV Experience te organiseren is dat ik het de wereld gun dat zoveel goeie ondernemers zoals jij, die in de transformatiespace werken, meer mensen kunnen gaan helpen.

Wat gaan we doen in 2 dagen?

De ultieme combinatie van strategie en persoonlijke ontwikkeling.
Want jouw business kan tenslotte enkel zo snel groeien als jij zelf groeit.

Krachtige salesgesprekken

We gaan diep in op mijn 4-fasen strategie voor krachtige en verbindende gesprekken. Waardoor je meer, sneller en frequenter sales gaat doen.
Geen standaard script en dat soort onzin die veelal op trucs gebaseerd zijn. Nee échte verbinding. Hoe kun je deze krijgen? En hoe kan zowel jij als je potentiële klant helderheid krijgen of de samenwerking de meest juiste keuze is voor jullie beiden.

Simpel aanbod

Een business groter en sneller groeien staat of valt met dingen simpeler maken. We gaan kijken hoe jouw aanbod krachtiger, simpeler en van meer waarde kan zijn voor jouw klanten en waar enkel jouw beste klanten in willen investeren.

6 waarheden over geld

Ontdek de 6 toxische verhalen over geld waardoor de meeste ondernemers nooit het grote geld zullen gaan verdienen wat ze willen. Zodra je deze patronen doorziet bij jezelf kun je helder en voortvarend je business groeien.

Krachtig zelfleiderschap

De meeste ruis op de lijn ontstaat op het moment dat ze zelf onzeker bent, geen helderheid hebt en niet goed verbonden bent met jezelf. Daarom zal het deze dagen dan ook zeker niet ontbreken aan een fijne dosis persoonlijke ontwikkeling zodat jij een sterke verbinding met jezelf gaat voelen en vanuit jouw waarden en visie een ultiem leven en business kunt creëren. Alles wordt makkelijker als jij meer in jezelf landt.

En nog veel meer…

Een heerlijk warm bad

Wie mij al een beetje kent weet dat ik het heerlijk vind om klanten te verwennen met lekker eten en een goeie vibe.

Dit is absoluut geen event waar stampende muziek is en ik een guru speel. Nope…

Ik hou van een relaxte sfeer waar tijd en aandacht is voor diepgang en waarbij je gevoed wordt op alle gebieden fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Details

Datum: 6 & 7 april 2022
Locatie: Otterlo (exacte adres volgt na inschrijving)
Tijden training: 10.00u-17.00 
Eten: 2 dagen Lunch & Diner (vegetarisch en waar mogelijk biologisch)

Overnachting niet inbegrepen. Genoeg mogelijkheden dichtbij

Liefdevol Trots Verkopen Experience
12 plekken

1999 exclusief btw
  •  

Ben je erbij?

Ben je erbij?

10 redenen om te komen

1. Als je al een vorm van succes hebt in jouw business maar van 2022 je beste jaar ooit wilt maken en feilloos je omzetrecords wilt verbreken is dit event voor jou!

2. Als je er klaar mee bent dat je het gevoel hebt dat je toch nog veel en hard moet werken en naar rato te weinig over te houdt is dit event voor jou!

3. Als je al heel lang twijfelde of je je prijzen moet verhogen en niet weet hoe je dat moet doen en hoe je dat waar kunt maken is dit event voor jou!

4. Als nog niet minstens 50% van de mensen die je spreekt klant worden is dit event voor jou!

5. Als je nog beter wilt worden in persoonlijk contact en je zelfverzekerd wilt voelen in gesprekken en meer leiderschap wilt kunnen pakken is dit event voor jou!

6. Als je er klaar mee bent om jezelf kleiner te houden dan je eigenlijk wilt is dit event voor jou! Ja…. ook jij … die ondernemer die misschien van buitenaf al heel succesvol lijkt. Ook jij voelt  jouw onzekerheden en ook jij houdt je te klein! Dan is dit event voor jou.

7. Als je er niet van houdt om op een dansend en stampend mega event te zijn, maar juist in een hele relaxte setting met tijd en aandacht voor jou en jouw proces jezelf wilt ontwikkelen is dit event voor jou! Ik ben totaal geen guru en accepteer het ook niet als mensen mij zo willen gaan zien. Daarmee doe je jezelf tekort, want jij bent net zo’n krachtig mooi uniek mens als ik. Samen met jou creëren dat is waar de echte magic ontstaat en waar we allebei de beste versie van onszelf kunnen zijn.

8. Als je voelt dat je je te weinig kan omringen met ondernemers die jou stimuleren doordat ze ook grootste missies hebben en niet bang zijn om risico’s te nemen en je weet hoe mega stimulerend het is om met serieuze ondernemers in gesprek te zijn en hoe dat alleen al je mind shift en nieuwe mogelijkheden zich openbaren dan is dit event voor jou!

9. Als je weet dat jouw bedrijf enkel zo snel kan groeien als jij zelf groeit weet je ook hoe krachtig het is om tijd en aandacht te spenderen aan je persoonlijke ontwikkeling. Maar misschien doe je dat hooguit een paar uur in de week op dit moment. Dat is waarom ik een snelkookpan voor ontwikkeling wil neerzetten. Door jezelf 2 dagen te committen en je volle focus en aandacht op je groei te zetten krijg je meer gedaan dan in 2 maanden.

10. Als jij jouw investering in dit event binnen 1 maand wilt kunnen vertienvoudigen met de skills die je leert dan is dit event voor jou! Laat staan wat die investering je over een jaar heeft opgeleverd.

Ben je erbij?

Het is NIET voor jou als:

1. je niet de ambitie hebt om een aanbod van minstens €5000 heel relaxt te kunnen verkopen

2. je weinig werkt (<8 uur) en een optimaal leven leidt.

3. je al vindt dat je meer dan genoeg geld verdient.

4. je niet ook een beetje into woowoo bent.

5. je al de mooiste mensen als klant krijgt.

6. je niet van fijne high vibe mensen om je heen houdt.

7. je denkt dat je alles al weet en niet open staat en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is.

8. je alleen maar theorie wilt opsnuiven. De dagen zitten vol met oefeningen om jou uit te dagen en je perceptie te vergroten.

9. denkt dat dit een standaard salestraining is.

Kirsten Boersma

Ondernemer sinds 2005
Liefdevolle en zielvoedende businessgroei
Concessie-vrij leven
Krachtige groei mindset
100+ ondernemers geholpen in mijn F.A.M.E.® trajecten en Mindset programma’s
Muzikant bij Mercy John

De wereld heeft impact makers nodig die opstaan en 100% hun purpose gaan leven om zo anderen te inspireren en bewegen op hun pad naar een wereld in verbinding met elkaar.

Heb je nog een vraag?

Er zijn genoeg mogelijkheden dichtbij. Zodra je je inschrijft zullen we de opties aangeven.

Overnachtingen en ontbijt zijn niet inbegrepen in de prijs.

Nee, je mag gewoon lekker in comfortabele kleding komen. Het is een huiskamersetting waar iedereen volledig zichzelf kan en mag zijn.

Altijd! Het eten is sowieso vegetarisch, maar we houden rekening met allergieën.

Ik wil voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is de reden dat het event niet plaatsvindt in een regulier event centrum , maar in eigen beheer is opgezet. Uiteraard verwacht ik van iedereen een gezond verstand dat als je ziek bent je niet kunt komen. Net als we dat normaal gesproken ook zouden doen. Als je veel angst hebt om je ook met niet-gevaccineerden te omringen is dit niet het event voor jou.

Ben je erbij?

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services