fbpx

Liefdevol Trots Verkopen Experience 14&15 nov 2022

Voor ondernemers in de wijsheid-economie zoals coaches, trainers, adviseurs, healers, consultants die op willen schalen in omzet, winst en fun door te versimpelen en geen concessies meer willen doen zowel in hun business als hun leven.

Deze 2-daagse staat volledig in het teken van Liefdevol Trots Verkopen. Wat maakt nu dat iemand klant bij je wil worden en hoe kun je vanuit verbinding met gemak jouw aanbod verkopen? Of je prijzen verhogen?

Er zijn zoveel lieve mooie ondernemers, zowel die ik persoonlijk ken als die ik online ontmoet, die mensen écht  kunnen helpen. Ondernemers die bouwen aan een nieuwe wereld waar een diepe verbinding met onze natuur de vrijheid krijgt om weer vol tot leven te komen.

Ondernemers die zo ontzettend goed zijn om mensen weer te laten verbinden met zichzelf.

Ondernemers die relaties tussen mensen weer helpen vernieuwen en verbeteren.

Ondernemers die anderen helpen om veel meer fysieke, mentale of emotionele gezondheid te ervaren.

Ondernemers die andere ondernemers helpen met hun business.

Ondernemers die mensen helpen om een krachtige leider te zijn.

Al die mooie ‘wijsheid-ondernemers’ zijn supergoed in wat ze doen en de resultaten die ze behalen.

Maar toch bereiken ze vaak niet de doelen en de omzetten die ze willen om het leven te leven wat ze willen.

Ze hebben te langzame sales. Mensen beslissen traag, hebben twijfels. Ik wil erover denken en kom erop terug. Soms wel en soms niet…

Óf ze vragen een te lage prijs. En denk ze vaak: shit ik had meer moeten vragen

Óf het zijn lanterfanterende sales. Het is niet consistent of de sales zakken in elkaar. Dit raakt ze hun zelfvertrouwen en ze hebben vaker last van het imposter syndrom.

En ondertussen zien ze wel allerlei andere ondernemers succesvol zijn terwijl ze weten dat ze betere skills in huis hebben.

Hoe goed je ook bent in jouw zone of genius, je hebt jezelf ook te ontwikkelen in je marketing en sales skills en bovenal met hoeveel zelfvertrouwen en leiderschap je dit kunt begeleiden.

Je wordt namelijk in eerste instantie betaald voor je communicatie en niet je competentie.

Zodra je je communicatie skills ontwikkelt en je meer leiderschap gaat nemen over je bedrijf, je klanten en onder welke voorwaarden jij daadwerkelijk jouw leven en bedrijf wilt inrichten zul je merken dat het ineens veel makkelijker wordt.

Als je ernaar verlangt om je bedrijf verder op te schalen richting 20k-50k maanden zonder verlies van de ziel die erin zit, stilstaan geen optie is voor je, maar groeien op een manier die bij jou past een uitdaging blijft waarvan je code nog niet hebt gekraakt? Dan is deze experience wat je nodig hebt.

Ik hoef jou niet meer te vertellen dat investeren in jezelf en je bedrijf belangrijk zijn. Je hebt al een historie van het maximaliseren van je investeringen in mentors, coaches, teamleden en weet hoe je de ROI daarvan x10 kunt laten gaan. Maar toch is er die volgende grote stap die nu voor je ligt. Die voelt zo spannend dat je het liefste even weer terug wilt naar de comfortabele huidige situatie. “Misschien dan nog niet dit jaar…” zeg je tegen jezelf, terwijl diep van binnen die stem schreeuwt om gehoord te worden. Jij weet dat dit jouw zielsmissie is en dat het aan jou is om hier alles te halen wat mogelijk is.

Ik had zelf nooit gedacht dat het leren van goede skills op deze gebieden zoveel voor mij zou brengen. Ik heb denk ik de eerste 10 jaren van mijn ondernemerschap geen enkele keer echt sales hoeven doen. Ik vond het wel comfortabel dat klanten naar mij kwamen. Maar het waren ook de jaren dat ik nooit de grens doorbrak van een ton omzet.

Ik weet zeker dat als ik deze skills eerder had geleerd ik veel sneller zou zijn gegroeid.

Inmiddels hebben die skills mij meer dan een half miljoen omzet opgeleverd en brengt het vele klanten binnen no-time een recordomzet op.

Eén van de grootste redenen voor mij om de LTV Experience te organiseren is dat ik het de wereld gun dat zoveel goeie ondernemers zoals jij, die in de transformatiespace werken, meer mensen kunnen gaan helpen.

Wat gaan we doen in 2 dagen?

De ultieme combinatie van strategie en persoonlijke ontwikkeling.
Want jouw business kan tenslotte enkel zo snel groeien als jij zelf groeit.

Simpele Positionering

Een business groter en sneller groeien staat of valt met dingen simpeler maken. We gaan kijken hoe jouw aanbod krachtiger, simpeler en van meer waarde kan zijn voor jouw klanten en waar enkel jouw beste klanten in willen investeren. We gaan jouw unieke X-factor ontrafelen waardoor je als vanzelf op een 'podium' terecht komt waardoor mensen jou kunnen zien staan. Volledig puur en authentiek.

Liefdevolle Marketing

Wat maakt jou aantrekkelijk om gekozen te worden? Hoe kun je je content zo aanvliegen dat jij als een vuurtoren jouw licht mag schijnen en de mensen zich op een natuurlijke manier aangetrokken voelen om jou te volgen en contact op te nemen? In deze dagen gaan we diep in op de 7 vormen van content die ik al jaren hanteer en welke elementen niet mogen ontbreken om verbinding op het diepste niveau te kunnen maken. Het wordt dan niet langer de vraag óf mensen klanten worden, maar wanneer worden ze klant?

Krachtige salesgesprekken

We gaan diep in op mijn 4-fasen strategie voor krachtige en verbindende gesprekken. Waardoor je meer, sneller en frequenter sales gaat doen.
Geen standaard script en dat soort onzin die veelal op trucs gebaseerd zijn. Nee échte verbinding. Hoe kun je deze krijgen? En hoe kan zowel jij als je potentiële klant helderheid krijgen of de samenwerking de meest juiste keuze is voor jullie beiden.

6 waarheden over geld

Ontdek de 6 verhalen over geld waardoor de meeste ondernemers nooit het grote geld zullen gaan verdienen wat ze willen. Zodra je deze patronen doorziet bij jezelf kun je helder en voortvarend je business groeien.

Krachtig zelfleiderschap

De meeste ruis op de lijn ontstaat op het moment dat je zelf onzeker bent, geen helderheid hebt en niet goed verbonden bent met jezelf. Daarom zal het deze dagen dan ook zeker niet ontbreken aan een fijne dosis persoonlijke ontwikkeling zodat jij een sterke verbinding met jezelf gaat voelen en vanuit jouw waarden en visie een ultiem leven en business kunt creëren. Alles wordt makkelijker als jij meer in jezelf landt en het zelfvertrouwen voelt. Uiteindelijk koopt een klant namelijk het gevoel van zekerheid en dat start allemaal bij jou.

En nog veel meer…

En wees gerust, we laten de business canvas modellen over aan andere mensen, die komen hier niet binnen ;-). De tools die ik met je deel zijn verre van standaard en gaan dieper op alle vlakken. Dit is geen truckendoos oid en ik ga je ook niet vertellen dat je veel waarde moet geven. Allemaal hartstikke leuk, maar je wilt klanten. En het mechanisme wat daaraan ten grondslag ligt is iets wat nog maar zo weinig ondernemers echt goed snappen, laat staan dat ze dit op een liefdevolle manier met veel zelfvertrouwen en leiderschap voor elkaar kunnen krijgen.

BONUS
Energetische Transformatie Sessie

Selma Oppedijk is een zeer ervaren meditatiecoach, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer. Zij zal ons door een prachtige energetische transformatie sessie begeleiden door middel van meditatie en sound healing. Zo zal de integratie van alle nieuwe inzichten en de transformatie in jou die nodig is om de volgende stap te maken plaatsvinden op een veel dieper level. 

Een heerlijk warm bad

Wie mij al een beetje kent weet dat ik het heerlijk vind om klanten te verwennen met lekker zielvoedend eten en een goeie vibe.

Dit is absoluut geen event waar stampende muziek is en ik een guru speel. Nope…

Ik hou van een relaxte sfeer waar tijd en aandacht is voor diepgang en waarbij je gevoed wordt op alle gebieden fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

En als muzikant zijnde kan het natuurlijk niet ontbreken: deze 2-daagse ga ik ook combineren met het prikkelen van je sensoren in de vorm van muziek en nog veel meer moois, maar dat verklap ik nog niet 😉 

Dat is waarom ik één van de mooiste locaties van Nederland heb geregeld: De Hoorneboeg in Hilversum. Een prachtig landgoed waar je heerlijk de natuur in kunt, een krachtplek kunt bezoeken en waar je je helemaal thuis kunt voelen.

Details

Datum: 14 & 15 november 2022
Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum
Tijden training: 9.30u-17.00 
Eten: 2 dagen Lunch & Diner (vegetarisch en waar mogelijk biologisch)

Er zijn beperkt mogelijkheden om tegen een meerprijs op het terrein te verblijven op 13 nov en/of 14 nov. De exacte mogelijkheden delen we na je inschrijving als daar behoefte naar is. 

Uiteraard staat het je vrij om zelf een locatie in de buurt te regelen.

Liefdevol Trots Verkopen Experience
20 plekken

1999 exclusief btw
  •  

Ben je erbij?

Nog 4 plekken

Ben je erbij?

10 redenen om te komen

1. Als je al een vorm van succes hebt in jouw business maar van 2023 je beste jaar ooit wilt maken en feilloos je omzetrecords wilt verbreken en door wilt groeien naar 20k-50k maanden is dit event voor jou!

2. Als je er klaar mee bent dat je het gevoel hebt dat je toch nog veel en hard moet werken en naar rato te weinig over te houdt is dit event voor jou!

3. Als je al heel lang twijfelde of je je prijzen moet verhogen en niet weet hoe je dat moet doen en hoe je dat waar kunt maken is dit event voor jou!

4. Als nog niet minstens 70% van de mensen die je spreekt klant worden is dit event voor jou!

5. Als je nog beter wilt worden in persoonlijk contact en je zelfverzekerd wilt voelen in gesprekken en meer leiderschap wilt kunnen pakken is dit event voor jou!

6. Als je er klaar mee bent om jezelf kleiner te houden dan je eigenlijk wilt is dit event voor jou! Ja…. ook jij … die ondernemer die misschien van buitenaf al heel succesvol lijkt. Ook jij voelt  jouw onzekerheden en ook jij houdt je te klein! Dan is dit event voor jou.

7. Als je er niet van houdt om op een dansend en stampend mega event te zijn, maar juist in een hele relaxte setting met tijd en aandacht voor jou en jouw proces jezelf wilt ontwikkelen is dit event voor jou! Ik ben totaal geen guru en accepteer het ook niet als mensen mij zo willen gaan zien. Daarmee doe je jezelf tekort, want jij bent net zo’n krachtig mooi uniek mens als ik. Samen met jou creëren dat is waar de echte magic ontstaat en waar we allebei de beste versie van onszelf kunnen zijn.

8. Als je voelt dat je je te weinig kan omringen met ondernemers die jou stimuleren doordat ze ook grootste missies hebben en niet bang zijn om risico’s te nemen en je weet hoe mega stimulerend het is om met serieuze ondernemers in gesprek te zijn en hoe dat alleen al je mind shift en nieuwe mogelijkheden zich openbaren dan is dit event voor jou!

9. Als je weet dat jouw bedrijf enkel zo snel kan groeien als jij zelf groeit weet je ook hoe krachtig het is om tijd en aandacht te spenderen aan je persoonlijke ontwikkeling. Maar misschien doe je dat hooguit een paar uur in de week op dit moment. Dat is waarom ik een snelkookpan voor ontwikkeling wil neerzetten. Door jezelf 2 dagen te committen en je volle focus en aandacht op je groei te zetten krijg je meer gedaan dan in 2 maanden.

10. Als jij jouw investering in dit event binnen 1 maand wilt kunnen vertienvoudigen met de skills die je leert dan is dit event voor jou! Laat staan wat die investering je over een jaar zal opleveren.

Ben je erbij?

Het is NIET voor jou als:

1. je niet de ambitie hebt om je aanbod voor goede prijzen (€3000+) te verkopen, waardoor je niet betaald zal worden voor wat je daadwerkelijk waard bent;

2. je al weinig werkt (<10 uur/week) en een optimaal leven leidt;

3. je al vindt dat je meer dan genoeg geld verdient;

4. je niet een beetje into woowoo bent;

5. je al de mooiste mensen als klant krijgt;

6. je niet van fijne high vibe mensen om je heen houdt;

7. je denkt dat je alles al weet en niet openstaat en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is;

8. je alleen maar theorie wilt opsnuiven. De dagen zitten vol met oefeningen om jou uit te dagen en je perceptie te vergroten;

9. denkt dat dit een standaard salestraining is waarin je wat trucs gaat leren.

Kirsten Boersma

Ondernemer sinds 2005
Liefdevolle en zielvoedende businessgroei
Concessie-vrij leven
Krachtige groei mindset
100+ ondernemers geholpen in mijn F.A.M.E.® trajecten en Mindset programma’s
Muzikant bij Mercy John

De wereld heeft impact makers nodig die opstaan en 100% hun purpose gaan leven om zo anderen te inspireren en bewegen op hun pad naar een wereld in verbinding met elkaar.

Heb je nog een vraag?

Ja, er zijn beperkt mogelijkheden om tegen een meerprijs op het terrein te verblijven op 13 nov en/of 14 nov. De exacte mogelijkheden delen we na je inschrijving als daar behoefte naar is. 

Uiteraard staat het je vrij om zelf een locatie in de buurt te regelen. 

Nee, je mag gewoon lekker in comfortabele kleding komen. Het is een huiskamersetting waar iedereen volledig zichzelf kan en mag zijn.

Altijd! Het eten is sowieso vegetarisch, maar we houden rekening met allergieën.

Ik wil voor iedereen toegankelijk zijn. Uiteraard verwacht ik van iedereen een gezond verstand dat als je ziek bent je niet kunt komen. Net als we dat normaal gesproken ook zouden doen. Als je veel angst hebt om je ook met niet-gevaccineerden te omringen is dit niet het event voor jou.

Je ticket is niet retourneerbaar. Wel mag je zelf vervanging zoeken en je plek doorverkopen. Je kunt ook altijd even bij ons informeren of er nog een wachtlijst is. 

Ben je erbij?

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services